TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ (TSE) GÖZETİM VE MUAYENE İŞLERİ

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME :

YENİ GRAM VE KÜTLE TAKIMI ALAN ECZANELERİMİZ MUAYENE YAPTIRMAYACAKTIR.

TSE ÜZERİNDE BAŞVURU YAPMAYAN ECZANELERİMİZ YENİ GRAM VE KÜTLE TAKIMI ALMALARI GEREKMEKTEDİR.

DAHA ÖNCEDEN TSE ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPAN ECZANELERİMİZ GRAM TAKIMLARINI ODAMIZA TESLİM EDERKEN    PAKETİN ÜZERİNE;

ECZACI ADI-SOYADI

ECZANE ADI

https://basvuruportal.tse.org.tr/ adresinden  BAŞVURU EVRAK NUMARASI VE BAŞVURU EVRAK TARİHİNİ DE MUTLAKA YAZACAKLARDIR.

EN GEÇ 4 ARALIK CUMA GÜNÜ GRAM TAKIMLAR ODAMIZDA OLACAKTİR. ÖNEMLE DUYRULUR.

T.C.

TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ

KARADENİZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

KONU: GÖZETİM VE MUAYENE İŞLERİ

BİLİNDİĞİ ÜZERE 11/10/2019 TARİH 30915 SAYILI RESMİ GAZETEDE YAYIMLANAN SU DIŞINDAKİ SIVILAR İÇİN ÖLÇME SİSTEMLERİ İLE BAZI ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİNİN MUAYENE YÖNETMELİĞİ KAPSAMINDA ENSTİTÜMÜZ ÖLÇÜ ALETLERİNİN MUAYENELERİ GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.

BU KAPSAMADA ODANIZ ÜYELERİ TARAFINDAN ,2020 YILI İÇİN BAŞVURULARI YAPILAN HASSAS KÜTLE SETLERİNİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN LABORATUVARLARA GÖNDERİLMESİNİN SAĞLANMASI BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.MÜMKÜN OLDUĞUNDA BAHSE KONU KÜTLELERİN ODANIZ ARACILIĞI İLE TOPLU OLARAK GÖNDERİLMESİ SÜRECİN HIZLANDIRILIP DAHA ETKİN SONUÇLANDIRILMASINI SAĞLAYACAKTIR.

TSE ULUSLARARASI MÜDÜRLÜĞÜ

TSE KALİTE KAMPÜSÜ CUMHURİYET MAHALLESİ 2258 SOK. NO:10 GEBZE/KOCAELİ